We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van Univé locatie Ede voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Hallo, ik ben Christa en in onze winkel help ik u graag met het beheersbaar houden van de risico’s in het leven. Als ik niet in de winkel ben, zorg ik voor ons gezin en in de tijd die overblijft lees ik graag of probeer wat te schilderen. 
Mijn naam is Luc en ik ben sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Univé. In onze mooie en nieuwe winkel aan de Molenstraat in Ede kunt u altijd bij mij terecht voor een ontspannen gesprek met passend advies over voorkomen, beperken en waar nodig verzekeren. Ik ben getrouwd met Wendy en in mijn vrijetijd bezoek ik graag wedstrijden van mijn favoriete voetbalclub en is koken mijn grote passie.


Ik ben André en ik help de MKB ondernemers in de regio Ede, Wageningen en Veenendaal bij het in kaart brengen en het beheersen van de risico's van hun bedrijf. Dat kan bij ons in de winkel, bij de ondernemer thuis of op het bedrijf. Ik houd van sportieve uitdagingen. Ik tennis en zit graag op mijn racefiets in deze mooie regio, maar ook in Zuid-Limburg of in de Alpen. Als vrijwilliger ben ik actief voor de Nederlandse Hartstichting en daarnaast ben ik voetbaltrainer/coach. 


Mijn naam is Jan en ik behartig de belangen en beheer de verzekeringen van de middelgrote- en grote agrarische bedrijven in onze regio. In mijn vrije tijd ben ik actief binnen onze kerkelijke gemeente en doe onder andere bezoekwerk bij de gemeenteleden in mijn woonwijk.

Mijn naam is Ina en ik heb mijn 25-jarig jubileum reeds gevierd. Ik vind het werken met en voor onze leden afwisselend. Ook vind ik het mooi dat we onze betrokkenheid met de samenleving mogen laten zien en dat we ieder jaar een doel kiezen waarvoor we ons inzetten. Ik ben getrouwd en heb inmiddels een volwassen zoon en mag graag veel met onze hond wandelen.
 
Ik ben Petra. Gemakkelijk met elkaar in contact komen en de persoonlijke benadering van ons werk vind ik erg belangrijk. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, houd ik van avontuur en reis ik in mijn vrije tijd graag naar mooie locaties met mijn gezin. 

 

Mijn naam is Myrthe en ik mag dagelijks leiding geven aan het team in Ede.
Ik vind het belangrijk dat we ons jaarlijks inzetten voor een lokaal maatschappelijk initiatief. Onze maatschappelijke betrokkenheid is een uiting van een van de kernwaarden waar we als coöperatie voor staan. Samen delen is de winst! In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin, familie en vrienden. Ook houd ik er van om muzikaal bezig te zijn en heb ik een hond waar ik graag mee wandel.Ik ben Henk en al meer dan 16 jaar actief voor Univé. Op dit moment ben ik vestigingsmanager van de winkels in Ede en Nijkerk. Met elkaar zetten we ons in voor de leden. Ook kiezen we ieder jaar een maatschappelijk initiatief, zoals de Speelgoedbank in Wageningen of ‘s- Heeren Loo.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Ook mag ik graag buiten klussen of tuinieren. Op sportief gebied tour ik graag met de mountainbike door de Veluwse bossen of speel ik tennis. Als bestuurslid en lid van de technische commissie help ik onze tennisvereniging in Stroe.

Ik ben Orlando. Sinds februari 2019 ben ik onderdeel van team Ede. Ik vind het vooral belangrijk dat onze leden zich thuis voelen en graag met ons gesprek in. Hierbij is het mijn doel dat de verzekeringen zijn afgestemd op ieders persoonlijke situatie. In mijn vrije tijd ben ik vooral kookboeken aan het doorspitten op zoek naar inspiratie voor in de keuken.